Thursday, 6 June 2013

welcome to my new page !

assalamualaikum ....

selamat malam bieess .. 
finally, lega rasanya dapat siapkan blog ini ,
walaupun tak supebbb tapi bolehlah janji puas hati
sedap mata memandang , hope korang semua boleh 
bagi tunjuk ajar sikit dekat anne nihh ... 

if anne takk tahu selokk belok dekat dunia blogger ni hope ada yang tunjukk ajar
dekat newbies macam anne nihh ....
thankks pada my SISTER yangg banyak tolong edit blogg anne nihh .
sepanjang hari kot duk godeh godeh blogg nii ..
tapi malam ni bolehh jugakk nak pergi blogwalking ke entry korang ..
plusplus harini spoil betul takde karen *muka stress*
sampai lappy pun habis batry .. 
so sadd i told you ..

btw , thanks for visit okayy dear :)
HAPPY BLOGGING YAWW !


19 comments:

Ikmal Hanif said...

hep..page dh cantik but try ejas kotak komen ni bia kasi pop up..
gua nk ckp byk pun tak pandai..nnti tak pepasal kena baling dek kasut..

btw, good luck!

Hajar Shikin said...

ssh kn edit blog..hehe
btw klu blh hapuskn word verification di komen..tgk tutorial kt cni
--> http://www.lyssasecret.com/2011/11/hapuskan-word-verification-di-comment.html#.UbCx9kD7C9g

sy pn byk tgk tutorial kt situ

Noh Kodiang said...

wah comel blog...bagus...noh sapot blogger malaysia. :)

Nor Syazreen said...

btw , thanks yeaa !

siara elina said...

teruja kan jadi blogger baru hehe saya dulu pun mcm nie jugak (: selamat berblogging . !

Nor Syazreen said...

hehe . terima kasih :) selamat berblogging ^^

Sop said...

selamat menjadi blogger
keep writting

✿Liyana✿ said...

Welcome to blogger world dear ! ^_^
It's okay, layout ni pun not bad. Cantik je saya tengok :)
Simple is much more better. Terlalu banyak benda dlm layout blog boleh buat blog kita jd berat dan lmbt loading.
Btw, done following you too :)

Nies alhaQ said...

Happy blogging!

Nurul Farahizzati said...

welcome to blogger world :D

cik natasya (: said...

wow . kemas and comel . Teruskan beblogingg dear :)

firo said...

cantik page !!!..hehe

Nor Syazreen said...

thanks all :) terima kasih kerana menyinggah dan komen enrty saya :)

P U C A T said...

nice ur blog.
i suke..tak messy sangat.hehe

Nor Syazreen said...

kakak yang bagi idea ni . kalau tak tahu .

||aLeaSaRa|| said...

wah ramai komen dah..sama jugaklah pendapat macam depa kat atas.rajin2 bw sambil tu boleh belajar cara2 kawan2 hasilkan entri,lihat gaya penulisan,tengok cara kawan2 susun atur widget..macam tulah kak lea buat masa mula2 blogging he3..

Cikgu Kacamata said...

Welcome to the Blogger's World ;)

Mia Liana said...

ok ni.... selamat berblog ya...

Nor Syazreen said...

ada yang syaz tak tahu boleh singgah blog awak semua :)